Gecertificeerd voor VISI-systematiek 1.6

VISI 4 is sinds 18 december 2018 gecertificeerd conform de laaste sytematiek: versie 1.6.

22 februari 2019

VISI-systematiek 1.6

Op dinsdag 18 december 2018 kregen wij van CROW en het BIM-loket goed nieuws!
Bakker&Spees VISI 4 is gecertificeerd conform de laatste systematiek: versie 1.6.
Elke keer als er een nieuwe systematiek uitkomt worden VISI-softwarepakketten door CROW getest op deze nieuwe systematiek. We zetten de belangrijkste veranderingen voor je op een rijtje:

  • Je kunt bijlages verplicht maken.
  • De systematiek test nu ook op het ondersteunen van zeer grote VISI berichten tot 10Gb.
    De systematiek verplicht niet dat alle VISI servers deze maximum grootte standaard accepteren.
  • De elementconditions (of je uit een vorig bericht overgenomen velden aan mag passen of dat ze leeg gemaakt moeten worden) zijn uitgebreid zodat deze ook goed in te stellen zijn voor tabellen in VISI bericht.
  • Speciale tekens in keuzelijsten worden nu beter ondersteund.
  • Het minimum en maximum aantal rijen in een tabel kan in een raamwerk ingesteld worden.

Relevant product

VISI

Als je met verschillende partijen samenwerkt, ken je de problemen: faalkosten, uitgelopen planningen, budgetoverschrijdingen en zoekgeraakte documenten. Met VISI van Bakker&Spees maak je van elk project iets moois, door alle informatie en formele communicatie digitaal vast te leggen volgens de VISI-standaard.

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken effici├źnter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.