Fijne feestdagen!

Het thuiswerken aan keukentafels of op zolders, met veel videobellen, soms op de achtergrond spelende kinderen of wasgoed: dit jaar hebben wij jullie vooral vanuit huis mogen ondersteunen. We hebben iedereen ook net wat anders en beter leren kennen.

Wij wensen jou fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Het thuiswerken aan keukentafels of op zolders, met veel videobellen, soms op de achtergrond spelende kinderen of wasgoed: dit jaar hebben wij, als Bakker&Spees, jullie vooral vanuit huis mogen ondersteunen. We hebben iedereen ook net wat anders en beter leren kennen.

Deze hechtere band heeft ervoor gezorgd dat ondanks alles het jaar 2020 met de lancering van CALC, CIVIEL 9, het nieuwe VISI Web, de VISI App én de introductie van de Standaard 2020 voor ons een bijzonder geslaagd en innovatief jaar is geweest. We wensen iedereen fijne feestdagen toe en kijken uit naar een gezond en succesvol 2021!

Dit jaar deden we het net even anders, een heuze Bakker&Spees kerstpakketten koerierservice door onze Christmas Angels:

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.