Een gelukkig 2022

Alle medewerkers van Bakker&Spees wensen je fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig nieuw jaar! 

22 december 2021

Fijne feestdagen!

2021 was net als 2020 een bewogen en intens jaar. Wie had gedacht dat de ‘corona-perikelen’ nog steeds invloed zouden hebben op onze dagelijkse gang van zaken. Aan de andere kant ging het leven ook gewoon door en werden er weer vele mooie infraprojecten opgestart. Vorige week blikten wij met z’n allen, tijdens onze jaarafsluiting, terug op 2021. Een jaar waarop we trots zijn! Alle producten zijn naar een hoger niveau getild. CIVIEL 9 is uitgebreid met Calculatie en CALC is verschillende versies verder en wordt enthousiast gebruikt bij verschillende organisaties. De nieuwe Web-omgeving van VISI is bijna gereed en we hebben de aanbesteding voor het gebruik van VISI voor de gemeente Amsterdam gewonnen.

We kijken uit naar 2022, een jaar waarin CIVIEL 9 wordt uitgebreid met RAW-Administratie, CALC steeds breder wordt toegepast, de nieuwe Web-omgeving voor VISI wordt gelanceerd en we verschillende nieuwe collega’s mogen verwelkomen.

Maar voordat het zover is wensen we jullie hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Blijf gezond en we zien en horen jullie graag weer in 2022!

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.