CIVIEL Gebruikersdag

Op donderdag 15 november organiseren wij de CIVIEL Gebruikersdag. Verwacht een dag vol met gastsprekers, nieuwe ontwikkelingen en tips & tricks van de bestaande modules. 

Amstel 141F
1018 EP
Amsterdam

CIVIEL Gebruikersdag

 
Graag nodigen wij je uit voor de CIVIEL Gebruikersdag in ons pand aan de Amstel. Een dag waarop we je helemaal bijpraten over CIVIEL en de nieuwste ontwikkelingen binnen Bakker&Spees. Dit keer hebben we vier gastsprekers uitgenodigd die je komen vertellen wat er op dit moment in de markt speelt. Ook zal CROW van de partij zijn.
 
 • Mini-college: Juridische inkijk in de RAW-wereld - Joost Haest – Severijn Hulshof advocaten
  Joost Haest is advocaat bouw- en aanbestedingsrecht bij Severijn Hulshof advocaten en hij is gespecialiseerd in juridische RAW discussies. Op jaarbasis adviseert en procedeert hij over ca. 150 RAW geschillen, met als bekendste vonnis de discussie over de toelaatbaarheid van een bedrag van € 0,- uitvoeringskosten in de inschrijvingsstaat. Joost publiceert regelmatig over RAW onderwerpen. In een mini-college geeft hij je een juridische inkijk in de RAW wereld aan de hand van allerlei herkenbare praktijkvoorbeelden en vonnissen, met kleine uitstapjes naar EMVI beloften, beeldbestekken en raamovereenkomsten.  
 • Innovatie in de sector: Nieuwe manier van 3D simulaties voor lichtontwerpen – Nico de Kruijter - De Kruijter Openbare Verlichting
  Nico de Kruijter is het creatieve brein en eigenaar van De Kruijter Openbare Verlichting BV met een enorme passie vóór en de technische kennis van alle facetten van Openbare Verlichting. Enthousiaste kennisdeler en daardoor een graag gehoorde spreker en opleider voor iedereen die meer wil weten van het kleinste ledje tot het grootste netwerk. Met MicroScan heeft Nico een nieuwe methode ontwikkeld voor 3D simulaties. Recente projecten met deze techniek zijn Hotel New York in Rotterdam, De Hof in Amersfoort en het Kazerneplein in Woerden.
   
 • Innovatie in de sector: Duurzaam ondernemen – Dirk-jan de Bruin - Van Aalsburg Griendhouthandel
  Dirk-jan de Bruin is werkvoorbereider/calculator bij Van Aalsburg Griendhouthandel. In november 2017 hebben zij niveau 5 bereikt van de CO2 prestatieladder. Dirk-jan vertelt over de reden waarom ze voor dit niveau zijn gegaan, hoe dit proces is verlopen, hoe ze naar de toekomst kijken, wat ze nog meer aan duurzaamheid en verantwoord ondernemen doen en hoe dit Van Aalsburg Griendhouthandel verder helpt als organisatie.
 • Mini-college: Zo krijg ik een goed bestek!  – Michel Nas  - Expliciet GWW-contracten
  Michel Nas is eigenaar van Expliciet GWW-contracten en maakte in 1988 kennis met de RAW-systematiek. Na eerst bij diverse opdrachtgevers hebben gewerkt heeft hij zich later op projectbasis verhuurd aan o.a. Rijkswaterstaat, gemeente Breda en gemeente Den Bosch. Met al deze ervaringen is Michel een expert op RAW, UAV2012 en UAVGC gebied. Onderwerpen tijdens zijn sessie zijn:  Het inkoopproces; Voordat je begint met het bestek: welke contractvormen zijn er, hoe maak je de juiste keuze?; Het  RAW contract vanuit een basisbestek (Moederbestek), het gemak van een moederbestek; Uit de praktijk: enkele bestekposten uit een bestek op TenderNed nader bekeken.
 
Andere onderwerpen tijdens de dag zijn:
 • Tips, tricks en nieuwe features per module;
 • Introductie tot VISI, koppeling tussen CIVIEL en VISI;
 • Een kijkje in de ontwikkelkeuken van Bakker&Spees: CIVIEL X, GIS en KAM.
 
Daarnaast is er alle gelegenheid om onze medewerkers en andere CIVIEL-gebruikers te ontmoeten en krijg je een unieke blik achter de schermen bij Bakker&Spees.
 
We hopen je 15 november bij ons op kantoor te verwelkomen, tot dan!
 
 
Deelname is gratis

Relevant product

CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

Waarom Bakker&Spees?

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.