CIVIEL 9 Calculatie

Het is zo ver: CIVIEL 9 Calculatie is bijna gereed! Wil je alvast een kleine sneak peek van de software?

18 november 2021

Achtergrond CIVIEL 9

Eind 2020 is er besloten om een nieuwe versie van CIVIEL te ontwikkelen. De voornaamste reden hiervoor was dat we graag mooie en nieuwe softwarefuncties willen maken. Daarbij liepen we met CIVIEL 8.6 tegen steeds meer beperkingen aan. Om deze reden zijn we overgestapt naar een nieuwe programmeertaal. Nieuw voor de CIVIEL-software, maar niet voor ons. Bakker&Spees VISI wordt hier namelijk ook in ontwikkeld. Door deze programmeertaal zijn de mogelijkheden voor CIVIEL eindeloos met als bijkomend voordeel dat we de softwarepakketten steeds meer met elkaar kunnen gaan integreren. Ook belangrijk is dat de installatie van CIVIEL 9 totaal anders is en we afscheid kunnen gaan nemen van de soms complexe installatie van CIVIEL 8.6.

In mei 2021 is de eerste module van CIVIEL 9 op de markt gekomen, te weten RAW-Bestek. In december zal Calculatie met de daarbij horende Stamgegevens volgen.

Nieuwe functionaliteiten

Natuurlijk zitten vele functies van CIVIEL 8.6 ook in CIVIEL 9. We hebben CIVIEL 9 echter ook uitgebreid met nieuwe functionaliteiten zoals:

  • Aparte applicatie voor de Stamgegevens
  • Mogelijkheid om artikelnummer & leverancier aan je tarieven toe te voegen en je calculatie daarop uit te splitsen
  • Voorblad bij je calculatie
  • Controle op je calculatie & checks op eventuele foutieve formules
  • Geintergreerd Excel-rekenblad
  • Verkenner die je kunt vastzetten (docken)

 

Controle op foutenVoorblad Rapportage

 

Relevant product

CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.