Bijeenkomst 20 jaar VISI

Het is vrijdag 31 maart, even voor het middaguur als de eerste gasten hun entree over de rode loper maken. Ter ere van 20 jaar VISI verwelkomen we de VISI-mensen van het eerste uur en vertegenwoordigers van organisaties die de standaard met succes hebben toegepast.

Bijeenkomst 20 jaar VISI

Het is vrijdag 31 maart, even voor het middaguur als de eerste gasten hun entree over de rode loper maken. Ter ere van 20 jaar VISI verwelkomen we de VISI-mensen van het eerste uur en vertegenwoordigers van organisaties die de standaard met succes hebben toegepast. Het wordt een weerzien van vakgenoten, die elkaar hartelijk begroeten. Hoogtepunt tijdens dit samenzijn is de première van een film over de totstandkoming van de systematiek. Bekijk de film hier

Rondleiding nieuw kantoor

Op het programma staat ook een rondleiding door het gloednieuwe kantoor van Bakker&Spees. Architect Gilbert Koskamp vertelt graag over de ingrijpende metamorfose van voormalig drukkerij naar de huidige multifunctionele werkplek. Er is gekozen voor een inrichting met veel glas, hout en planten maar ook eilandjes met zitplekken. Gilbert demonstreert een instelbaar bureau dat met één druk op de knop is om te toveren tot stabureau. Waar mogelijk is gewerkt met gebruikte materialen. Een relaxte plek met uitzicht op de Amstel waar niet alleen medewerkers maar ook klanten zich thuis zullen voelen. ‘Ik zou hier zelf wel willen werken!’ is een van de spontane reacties op de speelse indeling en de uitstraling van het gebouw. Groot pluspunt is dat het alle ruimte biedt om evenementen en trainingen voortaan in eigen huis te houden.

Mijlpaal in de GWW

In de lobbyachtige ontvangstruimte staan intussen de bubbels klaar. Het is tijd om te toosten op de VISI-standaard die de communicatie in de bouw zo’n andere dynamiek heeft gegeven. Er volgt een openingswoord van gastheer Gé Spees en een korte toespraak van Hans Mulder, scheidend voorzitter van deTechnische Commissie VISI en een van de geïnterviewden in de film. De hoofdrolspelers nemen met het overige publiek plaats voor het witte doek in een groene oase vol planten. Maakster Marjolein Hillege leidt de documentaire-achtige film in en vertelt over de drijfveren om stil te staan bij deze mijlpaal in de GWW. Het is het verhaal van mannen met een missie, een groep volhardende pioniers die destijds de kerngroep vormden en nu terugblikken op het ontstaan van de standaard.

Na afloop wordt onder het genot van een drankje lang nagepraat over de film en over alles wat er speelt in de branche. We kunnen terugkijken op een geslaagde en geanimeerde middag met veel enthousiaste reacties. Een ding is zeker: het idee achter VISI is na twee decennia nog springlevend.

Waarom Bakker&Spees?

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.