Laatste nieuws en evenementen

Blijf op de hoogte van het laaste nieuws en alle evenementen die wij organiseren.

Nieuws

RAW Jaarversie 2021

In oktober is er een nieuwe release van de RAW Standaard Bepalingen 2020 uitgekomen, namelijk de jaarrelease 2021. Deze jaarrelease is verwerkt in zowel CIVIEL 8.6.44 als CIVIEL 9.0.60.

Nieuws

Een gelukkig 2022

Alle medewerkers van Bakker&Spees wensen je fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig nieuw jaar! 

Nieuws

CIVIEL 9 Calculatie

Het is zo ver: CIVIEL 9 Calculatie is bijna gereed! Wil je alvast een kleine sneak peek van de software?

Nieuws

Van idee naar functionaliteit

Onze consultants krijgen van klanten vaak ideeën voor aanvullende functionaliteiten in onze software. Hoe maak je van zo'n idee een daadwerkelijke functie of knop in de software?

Nieuws

VISI Stories

Heb je ze al gezien, de VISI Stories? In elke aflevering lichten we één belangrijk aspect van de VISI-software uit. Zo leer je het VISI-team én de VISI-software beter kennen.

Nieuws

CIVIEL en Vakware integratie

Twee systemen met elk hun eigen kracht. Hoe mooi is het als die twee een verbintenis aangaan om direct informatie te kunnen uitwisselen?

Nieuws

ISO 27001 behaald

Na het behalen van het ISO 9001 certificaat zijn we sinds april ook ISO 27001 gecertificeerd!
 

Nieuws

Duurzaamheid bij Bakker&Spees

Binnen Bakker&Spees vinden we duurzaamheid belangrijk. Zo hebben we de wens naar elkaar uitgesproken om in 2025 CO2-neutraal te zijn.

Nieuws

Beveiligingsupdate

Om de veiligheid van VISI Windows verder te vergroten, faseert Bakker&Spees TLSv1.0 vanaf 1 mei 2021 uit.

Nieuws

Update CIVIEL 9 Calculatie

CIVIEL 9 is de opvolger van CIVIEL 8.6 & 8.1. CIVIEL 9 RAW-Bestek is gereed, de ontwikkeling van CIVIEL 9 Calculatie is in volle gang.

Nieuws

Medewerkers mede-eigenaar

Op donderdag 1 oktober bereikte Bakker&Spees een nieuwe mijlpaal: haar medewerkers werden mede-eigenaar.

Nieuws

Update VISI Web

VISI Web heeft een make-over gekregen! Het afgelopen jaar hebben we van veel gebruikers ideën en wensen doorgekregen, deze wensen zijn nu in de software verwerkt.

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.