Webinars CALC

CALC is de nieuwste calculatiesoftware van Bakker&Spees, geheel los van de RAW-systematiek, zodat je vrij bent om te calculeren zoals jij dat wilt. We vertellen je er graag alles over.

ZOOM meeting

Webinar CALC

CALC is de nieuwste calculatiesoftware van Bakker&Spees, geheel los van de RAW-systematiek, zodat je vrij bent om te calculeren zoals jij dat wilt. Tijdens onze webinars laten we je kennis maken met CALC: wat is het en wat kun je ermee? Ook delen we praktijkvoorbeelden van gebruikers en leggen we je de verschillen uit tussen CIVIEL Calculatie en CALC. Welk pakket gebruik je waarvoor? En uiteraard is er ook genoeg ruimte om vragen te stellen.

Spreker

Michiel Banus | product owner CALC
Michiel is al 17 jaar werkzaam bij Bakker&Spees. Waar hij zich in het begin bezighield met  de ontwikkeling en ondersteuning van de CIVIEL software,  is hij sinds een paar jaar product owner van CALC. Met zijn jarenlange ervaring weet Michiel precies wat er in de markt speelt en waar behoefte aan is. Vanuit zijn rol als product owner bepaalt hij wat er in de software komt en wanneer.

Hoe werkt het?

Dit webinar is gratis. Inschrijven kan tot en met woensdag 25 november. Donderdadgochtend 26 november ontvang je een uitnodigingsmail van ons. In deze mail staan een link en een code, waarmee je toegang krijgt tot het webinar. Je kunt aan het webinar deelnemen met je computer, laptop, telefoon of tablet.

Kun je niet op  26 november? Neem deel op één van de andere data:

Relevant product

CALC

Of je nu Life Cycle Costing analyses maakt, een eis uitrekent voor een UAV-GC-aanbesteding of gewoon een offerte met werkzaamheden en een prijs opstelt: CALC is geschikt voor elke berekening en elke branche.

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.