Kwaliteit

Kwaliteit borgen met ISO 9001

Het waarborgen van kwaliteit is belangrijk binnen elk bedrijf. Misschien verwerk je de benodigde gegevens op je eigen manier, maar je kunt ook gebruikmaken van de ISO 9001 standaard.

Belangrijk is dat je goed bijhoudt wat er allemaal binnen het bedrijf en op de projecten gebeurt en hoe deze processen verbeterd kunnen worden. Ook houd je natuurlijk klanttevredenheid en leverancierskwaliteit bij. Een enorm karwei dus om al deze informatie samen te voegen, wat vaak nog gedaan wordt in een Word- of Excel-document. Met een handige tool als de ISO-module is dat verleden tijd.

In één klik verbeteranalyses uitdraaien

Je voert het incident of de beoordeling per maatregel in en in één klik genereer je een overzicht met alle verbeterpunten. Daarbij wordt niet alleen de verantwoordelijke vermeld, maar ook de streefdatum voor de verbetering en of die daadwerkelijk behaald is.

Belangrijke rapportages
  • Beoordelingen van bijvoorbeeld leveranciers, medewerkers en projecten
  • Trendanalyses
  • Verbeteranalyses

'Het maken van aanpassingen in certificaten komt bij een bedrijf van onze omvang minimaal maandelijks voor, en soms elke week. Nu dat met KAM van Bakker&Spees gedaan wordt, kost dat al snel 25 procent minder tijd, wat neerkomt op zo’n 200 uur per jaar. Deze tijdsbesparing is heel fijn, maar alles op één plek hebben en weten dat een wijziging overal goed is doorgevoerd maakt het échte verschil. Dat geeft mij een gerust gevoel.'

Sylvia de Jonge
Kwaliteitscoördinator
Haastere

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.