KAM

Je zult bij de aanleg van een windmolenpark maar verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit en veiligheid. Of voor je gehele bedrijf. Dan is het erg prettig dat je met KAM alle belangrijke informatie eenvoudig beheert: online, op een en dezelfde plek en altijd actueel.

'Een audit is nu een fluitje van een cent'

Haastere moet certificaten, zoals VCA**, ISO-9001, SIKB-7000 (een BRL ofwel beoordelingsrichtlijn), SVMS-007 (BRL) en de CO2 Prestatieladder op orde hebben om de werkzaamheden te mogen uitvoeren. Regelmatig wordt er door auditors gecontroleerd of hun administratie voldoet aan de laatste eisen. Het op orde houden van die administratie doet Sylvia de Jonge als kwaliteitscoördinator sinds maart 2014 met behulp vanKAM.

 

Waarom Bakker&Spees?

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.