KAM voor Grootbedrijf

Verantwoordelijk zijn voor beheer en uitvoering van het complete KAM beleid is niet makkelijk. KAM is de oplossing om grip te houden op alle informatie en processen én gemakkelijk analyses uit te voeren over de organisatie en vestigingen.

Grip op je hele organisatie

Wanneer je als KAM-manager van een Grootbedrijf verantwoordelijk bent voor het KAM beleid van de organisatie, dan heb je te maken met het beheer van processen, het aansturen van coördinatoren van vestigingen en de medewerkers die de registraties doen. Het is dan van belang dat je het overzicht kunt bewaken over de verschillende vestigingen en systemen. Zeker wanneer er geen uniform beleid is kan het een behoorlijke uitdaging zijn om alles te regelen.

Structuur en tijdwinst

KAM is de oplossing om grip te houden op alle informatie en processen binnen de organisatie op het gebied van Kwaliteit, Arbeid en Milieu. Met KAM wordt alle informatie op een uniforme manier ingevoerd en gepresenteerd waardoor het voor iedereen helder is welke informatie door welke persoon moet worden aangeleverd. Daarnaast zijn de verschillende modules aan elkaar gekoppeld, en is er de mogelijkheid om KAM aan interne systemen te koppelen, waardoor nooit twee keer dezelfde informatie hoeft worden opgeslagen. Dat levert je structuur en tijdwinst op.

Up-to-date informatie

De applicatie geeft medewerkers en KAM-coördinatoren binnen je organisatie automatisch een melding wanneer er informatie of een actie van ze wordt verwacht, en kan jou een melding geven wanneer er informatie wordt aangeleverd die voor jou relevant is. Daarnaast biedt KAM de mogelijkheid om over de hele organisatie gemakkelijk analyses uit te voeren, bijvoorbeeld over hoe succesvol het beleid is en of er verschillen zijn tussen de diverse vestigingen.

Relevante oplossingen

KAM voor de ZZP-er

Ervaar vandaag nog het gemak van KAM, een laagdrempelige en kostenefficiënte manier om als ZZP-er online al je administratie, certificeringen, materiaal en gereedschap bij te houden.

KAM voor het MKB

Als KAM-Coördinator wil je efficiënt werken en zorgen dat je al je zaken op orde hebt. Ontdek hoe KAM je grip geeft op alle informatie omtrent certificeringen, personeel, materiaal en gereedschap.

'Het maken van aanpassingen in certificaten komt bij een bedrijf van onze omvang minimaal maandelijks voor, en soms elke week. Nu dat met KAM van Bakker&Spees gedaan wordt, kost dat al snel 25 procent minder tijd, wat neerkomt op zo’n 200 uur per jaar. Deze tijdsbesparing is heel fijn, maar alles op één plek hebben en weten dat een wijziging overal goed is doorgevoerd maakt het échte verschil. Dat geeft mij een gerust gevoel.'

Sylvia de Jonge
Kwaliteitscoördinator
Haastere

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.