KAM

Je zult bij de aanleg van een windmolenpark maar verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit en veiligheid. Of voor je gehele bedrijf. Dan is het erg prettig dat je met KAM alle belangrijke informatie eenvoudig beheert: online, op een en dezelfde plek en altijd actueel.

Advies

Of je nog maar kort of al langere tijd met KAM werkt, er is altijd ruimte voor verbetering van de kwaliteit en het werkproces.  Hoe richt je het pakket zo in dat het rendement en het gebruik optimaal zijn? Onze specialisten komen graag langs om daarbij te helpen.  

 

Wensen en vragen die bij KAM-gebruikers leven
  • Ik wil het huidige raamwerk uitbreiden met bedrijfsspecifieke informatie;
  • Ik wil graag een extra rapportage aan KAM toegevoegd hebben;
  • Wij willen nog een certificaat toevoegen aan KAM;
  • Ik wil graag extra begeleiding op mijn eigen locatie;
  • Ik heb behoefte aan extra advies om KAM zo efficiënt mogelijk te gebruiken;
  • Ik wil KAM graag koppelen aan een ander pakket; wat zijn de mogelijkheden?

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.