Online

Wil je geen zorgen meer hebben over het ICT-beheer? Kost het jullie systeembeheerder te veel tijd om CIVIEL up-to-date te houden? CIVIEL wordt ook als online-dienst aangeboden.

Overal werken met CIVIEL?
Werk Online

Wil je overal met CIVIEL kunnen werken? Wil je geen zorgen meer hebben over het ICT-beheer? Kost het jullie systeembeheerder te veel tijd om CIVIEL up-to-date te houden? CIVIEL wordt ook als online-dienst aangeboden. Dan heb je geen omkijken meer naar het softwarebeheer en zorgen wij ervoor dat je altijd werkt met de meest recente versie van CIVIEL. Je werkbestanden kun je online of lokaal opslaan. Voortaan ben je werkplek-onafhankelijk en kun je zowel thuis als op het werk inloggen.

Bakker&Spees zorgt voor installatie, onderhoud en beheer. Je benadert onze software via het internet met een persoonlijke inlog op de server van Bakker&Spees. Iedereen die werkt met een computer met internetaansluiting, kan er direct mee aan de slag.

Voordelen

  • Altijd en overal je applicaties veilig beschikbaar vanuit de cloud;
  • Altijd de nieuwste versie van CIVIEL;
  • Persoonlijke service met één aanspreekpunt;
  • Professioneel beheer, onderhoud en beveiliging;
  • Support tijdens kantooruren;
  • Onderhoud inclusief back-ups.

Wij werken ruim 10 jaar met CIVIEL, voornamelijk met Calculatie. Het is echt een aanrader, het werkt prettig, het werkt goed, het werkt altijd, wat wil je nog meer?

Jacco Griekspoor
Hoofd Bedrijfsbureau
Griekspoor

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.