CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

Wat ik plezierig vind, is dat je gemakkelijk hulp krijgt. Niet alleen als je belt met een probleem; Bakker&Spees staat ook open voor suggesties. Zo hebben we gevraagd om op een andere manier een calculatie te onderbouwen. Die optie is toen gemaakt en daar zijn we blij mee.

Peter Dijkstra
werkvoorbereider
Hoornstra

Ik ben zeer tevreden. Termijnstaten, weekstaten en RAW-regelingen, noem maar op: alles gaat automatisch, je kunt (bijna) geen fouten meer maken, houdt beter overzicht en het ziet er meteen goed uit. Dit komt volgens mij goed over bij de opdrachtgever want transparantie en overzicht scheppen vertrouwen.

Wim Visscher
Directeur
Aannemingsbedrijf Visscher

Het is fijn dat het een klein bedrijf is, misschien wel omdat we zelf ook klein zijn. Daarnaast vind ik het contact met Bakker&Spees heel prettig, bijna amicaal. Er hoefde na aanschaf niet eens een afspraak te worden gemaakt voor de instructie, zo gebruiksvriendelijk is het. Het inwerken van nieuwe collega's blijkt in een halve dag makkelijk te kunnen.

Robert Freriks
-
Civicon

Bakker&Spees is niet sec een IT-bedrijf: de medewerkers weten wat de branche inhoudt en onder welke tijdsdruk er soms gewerkt wordt. Medewerkers van Van Boekel gaan gemiddeld een keer per jaar naar een gebruikersdag. Ze zouden dat wel vaker willen doen maar door tijdgebrek komt het er vaak niet van. Eigenlijk zijn deze dagen vooral een leuk extraatje, want de communicatie tussen ons en Bakker&Spees loopt toch wel.

Peter Kempen
-
Van Boekel

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.