V&G Plan

In een handomdraai een bestekspecifiek V&G Plan genereren, dat is wat het V&G Plan voor je doet.

Veiligheid zonder verrassingen

Ieder project kent onvermijdelijk risico’s en het is zaak die zoveel mogelijk uit te sluiten. Maar wat is er nodig om medewerkers een zo veilig mogelijke werkplek te bieden? Een Veiligheids- en Gezondheidsplan is er om de risico’s inventariseren, zowel in de ontwerp-  als de uitvoeringsfase. Zo weet je in een vroeg stadium wat per bestekspost de mogelijke gevaren zijn. Dan kun je op tijd de nodige maatregelen nemen.

Alle risico's in één oogopslag

Met het V&G Plan heb je snel en direct een compleet overzicht van ieders taken en verantwoordelijkheden. In één oogopslag zie je per bestekspost welke risico’s een rol spelen, en voor welke risico’s andere partijen verantwoordelijk zijn. De data in het V&G Plan is afkomstig van kennisinstituut Aboma. Dat geeft de zekerheid dat je werkt met correcte en de meest actuele informatie. Maar je kunt ook zelf nog data toevoegen, of bestaande data aanpassen.

Het V&G Plan bestaat uit de Veiligheids- en Gezondheidsrisico’s, het Veiligheids- en Gezondheidsdossier, het Kennisgevingsformulier en de V&G Data.

Met V&G plan kun je

  • Inzien wat de risico’s per bestekpost zijn en deze steeds aanpassen naar eigen inzicht;
  • Continue werken op basis van de laatste gegevens van keuringsinstituut Aboma;
  • De financiële gevolgen overzien en direct aanpassingen maken door de koppeling met RAW-Bestek en Calculatie.
In de praktijk

Met CIVIEL kun je op verschillende manieren werken, variërend van installatie op een enkele computer tot toegang vanuit de cloud en van beheer door Bakker&Spees of het zelf zorgen voor updates.  

Onze specialisten helpen je graag om voor jullie specifieke situatie een gepaste oplossing te bedenken.

Relevante oplossingen

RAW-Bestek

Bestekken schrijven conform de RAW-systematiek, dat is wat je kan met RAW-Bestek.

Calculatie

Met Calculatie maak je calculaties, of dit nu voor een RAW-Bestek, budgetraming of offerte is.

RAW-Administratie

Weekrapporten, termijnstaten, de staat van afrekening genereren en inzicht hebben in je project. Dat is wat de RAW-Administratie voor je doet.

Wat ik plezierig vind, is dat je gemakkelijk hulp krijgt. Niet alleen als je belt met een probleem; Bakker&Spees staat ook open voor suggesties. Zo hebben we gevraagd om op een andere manier een calculatie te onderbouwen. Die optie is toen gemaakt en daar zijn we blij mee.

Peter Dijkstra
werkvoorbereider
Hoornstra

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.