RAW-Administratie

Beginner

Dit is een basistraining voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. Ben je een nieuwe gebruiker van RAW-Administratie of wil je je kennis opfrissen? Dan is deze training perfect voor je.

425
per persoon
Amstel 141F
1018 EP
Amsterdam

Tijdens de training

Je raakt bekend met alle functionaliteiten van de RAW-Administratie Je leert een RAW-administratie op te starten, weekrapporten samen te stellen en daaruit een termijnstaat te genereren. Daarnaast komen het aanmaken van extra declaraties, meerwerkcalculaties, de afrekenstaat en het afronden van de administratie aan bod.

Na de training

Na deze training ben je bekend met alle mogelijkheden van de RAW-Administratie en kun je een administratie opstarten, voeren en afsluiten

Onderwerpen

  • Introductie tot het pakket en de UAV 2012;
  • Starten van een nieuwe administratie;
  • Opstellen van dagrapporten, weekrapporten, termijnstaten en de staat van afrekening;
  • CIVIEL Werkadministratie
  • Kostenverdeling;
  • Invoeren en omgaan van verrekenprijzen, meerwerk en overschrijdingen;
  • Afdrukmogelijkheden;
  • Tips & tricks.

Voorkennis

Algemene kennis van het administreren van RAW-bestekken, de RAW-systematiek en van UAV 2012 zijn een vereiste. Daarnaast is enige ervaring met Word en Excel gewenst.

Voor wie?

Opdrachtgevers, opdrachtnemers, advies- en ingenieursbureaus.

Niveau

Beginners.

 

 

Relevant product

CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

Het is fijn dat het een klein bedrijf is, misschien wel omdat we zelf ook klein zijn. Daarnaast vind ik het contact met Bakker&Spees heel prettig, bijna amicaal. Er hoefde na aanschaf niet eens een afspraak te worden gemaakt voor de instructie, zo gebruiksvriendelijk is het. Het inwerken van nieuwe collega's blijkt in een halve dag makkelijk te kunnen.

Robert Freriks
-
Civicon

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.