Deelopdrachten

Beginner

Dit is een basistraining voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. De training is geschikt voor iedereen die te maken krijgt het met opstellen en administreren van deelopdrachten.

 

 

 

200
per persoon
Amstel 141F
1018 EP
Amsterdam

Tijdens de training

In een halve dag leer je hoe je een raamovereenkomst definitief maakt, hoe je een deelopdracht opstelt inclusief werkomschrijving en prijzen en hoe je deze vervolgens moet administreren.

Na de training

Je weet de verschillen tussen een Standaard 2010 en Standaard 2015 raambestek en hoe je voor beide een deelopdracht maakt.

Onderwerpen

  • Uitleg veranderingen in raamovereenkomsten door de komst van de Standaard 2015;
  • Opstellen van moederbestek inclusief inschrijfprijzen;
  • Opstellen van een deelopdracht sjabloon;
  • Maken van een deelopdracht inclusief kostenplaatje;
  • Verspreiden van de deelopdracht;
  • Verwerken van hoeveelheden door het opstellen van weekrapporten en termijnstaten.

Voorkennis

Algemene kennis van de RAW-systematiek en van UAV 2012 zijn een vereiste.

Voor wie?

Opdrachtgevers, opdrachtnemers, ingenieurs- en adviesbureaus.

Niveau

Beginners.

 

 

Dezelfde training op andere data

Deelopdrachten

Dit is een basistraining voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. De training is geschikt voor iedereen die te maken krijgt het met opstellen en administreren van deelopdrachten.

 

 

 

200
per persoon
Amstel 141F
1018 EP
Amsterdam
Beginner

Relevant product

CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

Ook al bel ik meerdere keren per dag, de servicemedewerkers hebben steeds alle aandacht en nemen de tijd om het probleem op te lossen. Er zijn medewerkers bij die net zo vasthoudend zijn als ik en niet stoppen tot het probleem is opgelost. Breda loopt op sommige punten behoorlijk voorop, dus soms voel ik me wel een beetje een mede-ontwikkelaar.

Alex Buijs
Technisch specialist stedelijk water
gemeente Breda

Waarom Bakker&Spees?

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.