Calculatie & RAW-Bestek

Gevorderden

Dit is een opfristraining voor opdrachtgevers. Ben je een gebruiker van RAW-Bestek en Calculatie, dan is deze training geschikt voor jou.

425
per persoon
Amstel 141F
1018 EP
Amsterdam

In deze training voor gevorderden wordt zowel Civiel RAW-Bestek als Civiel Calculatie behandeld. Je hebt waarschijnlijk al je eigen manier ontwikkeld om een bestek en calculatie op te stellen, maar misschien zijn er nog wel snellere of handiger methodes. Tijdens deze training krijg je alle handvatten aangereikt om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Ook worden alle nieuwe functionaliteiten van de software behandeld. En er wordt stil gestaan bij deelopdrachten: hoe maak je die snel en makkelijk aan?

Onderwerpen

  • Werken met de combinatie Calculatie en RAW-Bestek;
  • Hergebruik van moederbestekken en referentiebestekken;
  • Lay-outopties;
  • Nota van Inlichtingen;
  • (Automatisch) onderbouwen van begrotingen;
  • Aanmaken en versturen van deelopdrachten;
  • Introductie tot het aanmaken en wijzigen van stamgegevens;
  • Tips & tricks.

Voorkennis

Kennis van de RAW-systematiek op het gebied van RAW-bestekken schrijven en calculeren is noodzakelijk. Ervaring met B&S Civiel is voor deze training vereist.

Voor wie?

Opdrachtgevers.

Niveau

Gevorderden.

Relevant product

CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

Ik ben zeer tevreden. Termijnstaten, weekstaten en RAW-regelingen, noem maar op: alles gaat automatisch, je kunt (bijna) geen fouten meer maken, houdt beter overzicht en het ziet er meteen goed uit. Dit komt volgens mij goed over bij de opdrachtgever want transparantie en overzicht scheppen vertrouwen.

Wim Visscher
Directeur
Aannemingsbedrijf Visscher

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.