Calculatie & RAW-Administratie

Gevorderden

Dit is een opfristraining voor opdrachtnemers. Ben je een gebruiker van de Calculatie en RAW-Administratie, dan is deze training geschikt voor jou.

425
per persoon
Amstel 141F
1018 EP
Amsterdam

Tijdens de training

In een dag lopen we door de modules Calculatie en RAW-Administratie heen.
Het ochtenddeel begint met de Calculatie, het middagdeel is gereserveerd voor de RAW-Administratie. Als gebruiker heb je ongetwijfeld al je eigen manier van werken, maar misschien zijn er nog snellere of slimmere methodes? Tijdens deze training krijg je alle handvatten aangereikt om superefficiënt te kunnen werken. Ook leer je alles over nieuwe functionaliteiten.

Na de training

Je bent weer helemaal op de hoogte van beide modules, bekend met de nieuwste functionaliteiten en weet wat de meest efficiënte manier van werken is.

Onderwerpen

•    Onderbouwen van een calculatie met tarieven en werkpakketten;
•    Indexeren van tarieven en de begroting;
•    Uitdraaien van kostenrapportages;
•    Het maken van een nieuwe losstaande raming en offerte;
•    Een administratie opstarten, voeren en afronden;
•    Afhandeling van meerwerk en overschrijdingen;
•    Gebruik van extra declaraties, bestekswijzigingen en kortingen;
•    Tips & tricks.

Voorkennis

Kennis van de RAW-systematiek op het gebied van RAW-bestekken lezen, calculeren en administreren is noodzakelijk. Ervaring met CIVIEL is voor deze training vereist.

Voor wie?

Opdrachtnemers.

Niveau

Gevorderden.

 

Relevant product

CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

Het gebruik van RAW-Bestek beviel goed en daarom zijn we ook andere onderhoudscontracten met Bakker&Spees gaan afsluiten. Hierdoor werden bijvoorbeeld de termijnstaten beter, wat de financiën ook weer ten goede kwam. Bovendien ziet het er voor de opdrachtgever piekfijn uit.

Rob van der Werf
-
A.J. van der Werf

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.