Calculatie Basis - opdrachtgevers

Beginner

Ben je een nieuwe gebruiker van CIVIEL Calculatie of wil je organisatie meer gaan doen met ramingen, dan is deze basistraining perfect voor jou.

395
per persoon
Amstel 141F
1018 EP
Amsterdam

Alle mogelijke manieren van calculeren komen aan bod, maar er zal vooral worden gefocust op werken met ervaringcijfers en kostenbestanden (Archidat of GWWkosten). Je leert een RAW-bestek te begroten en ook hoe je een eigen raming /werkbeschrijving opstelt los van de RAW-systematiek.

Onderwerpen

  • Openen van een RSX;
  • Begroten van een RSX met ervaringcijfers, tarieven en werkpakketten;
  • Matchen van werkpakketten aan besteksposten;
  • Opstellen van losse werkomschrijvingen;
  • Afdrukken van de raming/calculatie;
  • Opstellen van sjablonen;
  • Introductie tot het aanmaken en wijzigen van stamgegevens;
  • Tips & tricks.

Voorkennis

Algemene kennis van het calculeren van RAW-bestekken en kennis van de RAW-systematiek zijn een vereiste. Daarnaast is enige ervaring met Word en Excel gewenst.

Voor wie?

Opdrachtgevers, advies- en ingenieursbureaus.

Niveau

Beginners.

 

 

 

Dezelfde training op andere data

Calculatie Basis - opdrachtgevers

Ben je een nieuwe gebruiker van CIVIEL Calculatie of wil je organisatie meer gaan doen met ramingen, dan is deze basistraining perfect voor jou.

395
per persoon
Amstel 141F
1018 EP
Amsterdam
Beginner

Relevant product

CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

De software is gewoon goed, maar Bakker&Spees spreekt ons vooral aan omdat ze heel klantgericht zijn. Als er bijvoorbeeld een bug aan de servicedesk wordt doorgegeven, dan wordt dit zo snel mogelijk verholpen. De betreffende aanpassing wordt ook in de eerstvolgende nieuwe update verwerkt, dus alle gebruikers profiteren hiervan!

Maarten Stadhouders
adviseur/directeur
StadLandwater

Waarom Bakker&Spees?

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.