CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

Haal razendsnel profijt uit de software

Wij besteden in onze software veel aandacht aan gebruiksgemak. Toch vraagt efficiënt omgaan met nieuw gereedschap enige leertijd. Onze productspecialisten kennen natuurlijk de beste manier van werken met onze software en brengen dit graag aan je over in praktijkgerichte trainingen. Of je nu een beginnend of al ervaren gebruiker bent; je leert de software optimaal en efficiënt te gebruiken en de nieuwste functionaliteiten toe te passen.

 

Kleine groepsgrootte garandeert voldoende aandacht
We beperken de trainingsgroepen tot acht deelnemers. Dat verzekert elke individuele deelnemer van voldoende aandacht voor zijn vragen.

 

We trainen op een goed bereikbare plek…
Bakker & Spees organiseert de softwaretrainingen op centraal gelegen locaties.

 

…of op je eigen locatie
Werken er meerdere mensen met hetzelfde pakket, dan is het al snel efficiënter en voordeliger om de training op de eigen locatie te organiseren. Bovendien kunnen we de training dan exact toesnijden op jullie werkwijze. Lees meer over incompanytrainingen

 

Tips & Tricks

Zijn jij en je collega's ervaren gebruikers van RAW-Bestek, Calculatie of RAW-Administratie en willen jullie weer up-to-date worden gebracht met de nieuwste ontwikkelingen en tips & tricks? Volg dan deze gevorderden tips&tricks trainingen.

200
per persoon
Op je eigen locatie
Gevorderden

oktober 2019

RAW-Administratie

Dit is een basistraining voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. Ben je een nieuwe gebruiker van CIVIEL RAW-Administratie of wil je je kennis opfrissen? Dan is deze training perfect voor je.

395
per persoon
Amstel 141F
1018 EP
Amsterdam
Beginner

november 2019

Calculatie & RAW-Administratie

Dit is een opfristraining voor opdrachtnemers. Ben je een gebruiker van de Calculatie en RAW-Administratie, dan is deze training geschikt voor jou.

395
per persoon
Amstel 141F
1018 EP
Amsterdam
Gevorderden

Calculatie & RAW-Bestek

Dit is een opfristraining voor opdrachtgevers. Ben je een gebruiker van RAW-Bestek en Calculatie, dan is deze training geschikt voor jou.

395
per persoon
Amstel 141F
1018 EP
Amsterdam
Gevorderden

Deelopdrachten

Dit is een basistraining voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. De training is geschikt voor iedereen die te maken krijgt het met opstellen en administreren van deelopdrachten.

 

 

 

200
per persoon
Amstel 141F
1018 EP
Amsterdam
Beginner

december 2019

RAW-Bestek

Ben je een nieuwe gebruiker van CIVIEL RAW-Bestek? Dan is deze basistraining perfect voor je.

395
per persoon
Amstel 141F
1018 EP
Amsterdam
Beginner

Calculatie Basis - opdrachtnemers

Ben je een nieuwe gebruiker van Calculatie dan is deze basistraining perfect voor je.

395
per persoon
Amstel 141F
1018 EP
Amsterdam
Beginner

RAW-Administratie

Dit is een basistraining voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. Ben je een nieuwe gebruiker van RAW-Administratie of wil je je kennis opfrissen? Dan is deze training perfect voor je.

395
per persoon
Amstel 141F
1018 EP
Amsterdam
Beginner

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.