CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

Haal razendsnel profijt uit de software

Wij besteden in onze software veel aandacht aan gebruiksgemak. Toch vraagt efficiënt omgaan met nieuw gereedschap enige leertijd. Onze productspecialisten kennen natuurlijk de beste manier van werken met onze software en brengen dit graag aan je over in praktijkgerichte trainingen. Of je nu een beginnend of al ervaren gebruiker bent; je leert de software optimaal en efficiënt te gebruiken en de nieuwste functionaliteiten toe te passen.

Kleine groepsgrootte garandeert voldoende aandacht

We beperken de trainingsgroepen tot acht deelnemers. Dat verzekert elke individuele deelnemer van voldoende aandacht voor zijn vragen.

We trainen op een goed bereikbare plek…

Bakker & Spees organiseert de softwaretrainingen op centraal gelegen locaties.

…of op je eigen locatie

Werken er meerdere mensen met hetzelfde pakket, dan is het al snel efficiënter en voordeliger om de training op de eigen locatie te organiseren. Bovendien kunnen we de training dan exact toesnijden op jullie werkwijze. Lees meer over incompanytrainingen

 

   Lees de brochure Opleidingen

 

 

november 2018

RAW-Bestek

Ben je een nieuwe gebruiker van RAW-Bestek dan is deze basistraining perfect voor je.

395
per persoon
Amstel 141F
1018 EP
Amsterdam
Beginner

Calculatie & RAW-Administratie

Dit is een opfristraining voor opdrachtnemers. Ben je een gebruiker van de Calculatie en RAW-Administratie, dan is deze training geschikt voor jou.

395
per persoon
Amstel 141F
1018 EP
Amsterdam
Gevorderden

Calculatie Basis - opdrachtgevers

Ben je een nieuwe gebruiker van CIVIEL Calculatie of wil je organisatie meer gaan doen met ramingen, dan is deze basistraining perfect voor jou.

395
per persoon
Amstel 141F
1018 EP
Amsterdam
Beginner

december 2018

RAW-Administratie

Dit is een basistraining voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. Ben je een nieuwe gebruiker van RAW-Administratie of wil je je kennis opfrissen? Dan is deze training perfect voor je.

395
per persoon
Amstel 141F
1018 EP
Amsterdam
Beginner

Waarom Bakker&Spees?

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.