CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

Klantverhaal

'De betrouwbaarheid is een groot pluspunt'

Het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard is als 100e CIVIEL-klant nog altijd blij met de software. 

 

Klantverhaal

'Op Bakker&Spees kunnen we terugvallen'

Rooden Landscape Solutions is een van de allereerste CIVIEL-klanten van Bakker&Spees en na 25 jaar nog altijd enthousiast over de software. 

Klantverhaal

'Feeling met het werkveld'

Ons 30-jarig bestaan is een mooi moment om samen met onze eerste klant, adviesbureau Haver Droeze, terug te blikken op de tijd van de Atari en de floppydisk.

Klantverhaal

'We hadden er een goed gevoel bij'

Vier jaar geleden maakte Debuco Advies de overstap naar Bakker&Spees. Contractmanager Jan Jaap Tukker vertelt.

Klantverhaal

‘Wij zijn heel tevreden met Calculatie’

Hoornstra Aannemingsmij | ‘We werken sinds 2005 met Calculatie. Dat heeft er vooral mee te maken dat we niet zo snel willen veranderen,’ lacht Peter Dijkstra.

Klantverhaal

'De software is gewoon goed'

Civieltechnisch adviesbureau StadLandWater zetelt in het Overijsselse Goor. Er is daar nog volop ruimte voor groei.

Klantverhaal

'Bij Bakker&Spees kon het wel'

Het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier beschermt in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal het land tegen overstromingen, en zorgt voor voldoende en schoon oppervlaktewater

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.