CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

'We hadden er een goed gevoel bij, dus keken we elkaar aan en zeiden: laten we het gewoon doen!'

Vier jaar geleden maakte Debuco Advies de overstap naar Bakker&Spees. Contractmanager Jan Jaap Tukker vertelt.

‘Wij zijn heel tevreden met Calculatie’

Hoornstra Aannemingsmij | ‘We werken sinds 2005 met Calculatie. Dat heeft er vooral mee te maken dat we niet zo snel willen veranderen,’ lacht Peter Dijkstra. ‘We werkten toen namelijk nog onder DOS, en dat beviel ons omdat we met sneltoetsen veel sneller werkten dan met de muis. Maar op een zeker moment was iedereen al lang over, en konden wij niet meer achterblijven.’

'De software is gewoon goed'

Civieltechnisch adviesbureau StadLandWater zetelt in het Overijsselse Goor. Er is daar nog volop ruimte voor groei. Als het aan de broers en compagnons Maarten en Wouter Stadhouders ligt, gaat deze groei met beleid. Ze willen de lijnen naar hun klanten namelijk bewust kort houden. ‘Als werkvoorbereiders kennen we onze klanten persoonlijk, er zit niemand tussen. Net als bij Bakker&Spees. Deze korte lijnen worden in de praktijk erg gewaardeerd.’

‘Ik spring nu zó heen-en-weer tussen bestekschrijven en calculeren'

Het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier beschermt in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal het land tegen overstromingen, en zorgt voor voldoende en schoon oppervlaktewater. Met honderden mensen beheren ze daarvoor dijken, gemalen, sluizen, bruggen, wegen, duinen, zuiveringsinstallaties en nog veel meer. Omdat dit werk al eeuwen wordt gedaan, gaat het voor een deel zelfs over monumentenbeheer.

Waarom Bakker&Spees?

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.