Stamgegevens

Een centrale bibliotheek voor al je databestanden.

Stamgegevens

Om goed te kunnen calculeren heb je een databibliotheek nodig, pas als dit op orde is kun je snel en efficiënt werken. Deze databibliotheek noemen wij Stamgegevens en is een standaardonderdeel van CALC.

Wat voor data kun je beheren?

Stamgegevens is speciaal ontwikkeld om data te beheren. Bij data kun je denken aan artikellijsten, werkpakketten/recepten maar ook aan compleet gecalculeerde objecten of (raam)contractprijzen. Het kan zelfs verder gaan dan alleen kosten, wat denk je bijvoorbeeld van keuringspunten of eisen specificaties. Zo kun je voor elke calculatie of begroting zelf kiezen welke data je wilt gebruiken.

Altijd bereikbaar en per medewerker instelbaar

Met stamgegevens beheer je alles gemakkelijk op één plek. Omdat het online is, kun je er altijd en overal bij. Je kunt Stamgegevens oproepen via CALC zelf, maar het is ook benaderbaar als losse applicatie. Heb je een aanpassing gemaakt, dan kun je ervoor kiezen om die direct beschikbaar te stellen aan de rest van de organisatie of dit op een later tijdstip te doen. Ook kun je aangeven wie welke data mag zien. Zo zorg je ervoor dat elk team en elke medewerker werkt met data die voor hen relevant is.