CALC

Of je nu Life Cycle Costing analyses maakt, een eis uitrekent voor een UAV-GC-aanbesteding of gewoon een offerte met werkzaamheden en een prijs opstelt: CALC is geschikt voor elke berekening en elke branche.

Advies

Nadat CALC bij je is geïnstalleerd en je de eerste instructie of training hebt gevolgd, heb je misschien nog behoefte aan verdieping. Dit kan gaan over de functionele kant van CALC, maar ook om een specifiek calculatie sjabloon te laten opstellen. Onze productspecialisten helpen je hier graag bij.
Je kunt onze productspecialisten o.a. inzetten voor:

  • Trainingen op je eigen locatie
  • Instructie (online of op locatie)
  • Inrichten Stamgegevens
  • Opstellen nieuw calculatie sjabloon
  • Aanpassen bestaand calculatie sjabloon

 

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.