Komende zaterdag 20 april tussen 11:00 en 18:00 voeren wij hardware onderhoud uit aan VISI 5. Uiteraard proberen wij downtime zoveel mogelijk te voorkomen, maar het zal betekenen dat de VISI 5 omgevingen korte onderbrekingen kunnen hebben tot maximaal een uur.

Prijsinformatie CALC

Abonnement software van Bakker&Spees

Jaarabonnement

Met het flexibele jaarabonnement voor CALC van Bakker&Spees kun je direct starten en zijn grote investeringskosten voor software verleden tijd. Het gebruik van CALC gaat op basis van unieke gebruikers. Met het jaarabonnement ben je verzekerd van de nieuwste updates en helpen we je bij de installatie en met onbeperkte service bij gebruikersvragen (telefonisch en per e-mail).

De voordelen:

  • Software in eigen beheer, niet afhankelijk van anderen
  • Op basis van unieke gebruikers en op meerdere locaties te installeren
  • Abonnement is inclusief installatiebegeleiding, updates, upgrades en gebruik van de servicedesk
Huur software van Bakker&Spees

Huur

Heb je een korte calculatieopdracht, of wil je eerst kennis maken met de kracht van grafisch calculeren en de online databibliotheek Stamgegevens? Je kunt CALC van Bakker&Spees al huren voor een periode van 3 maanden. De huurprijzen zijn inclusief installatiebegeleiding en ondersteuning in de vorm van onze servicedesk. Zo ben je ervan verzekerd dat je alle tools en kennis in huis hebt.

De voordelen:

  • Geen langlopende contracten, maar huur op kwartaalbasis
  • Op basis van unieke gebruikers en op meerdere locaties te installeren
  • Huur is inclusief installatiebegeleiding en gebruik van de servicedesk